Portfolio van leden

Frans Klaus

 

Toen ik in 2005 met pensioen ging kwam ik tot de ontdekking dat ik geen hobby had. Mijn toenmalige werkgever vroeg me wat voor kado ik in gedachten had. Spontaan zei ik toen: doe mij maar een camera. Ik “kreeg” toen een Kyocera Finecam M410 digitale camera, die ik nog altijd heb, en ging wat kiekjes maken. Ik heb me toen aangemeld bij Fotoclub Optika als cursist. Ik was onder de indruk van de toewijding waarmee de cursus gegeven werd en kreeg zodoende steeds meer interesse in de fotografie. Ik ben nog altijd met veel plezier lid van Optika.
Inmiddels ben ik van camera  overgestapt via de Nikon D70s naar de D80. Het fotograferen is zodoende mijn hobby geworden en heb hier veel plezier aan.
Frans Klaus


 

 

 

 

joomla analytics

News image

Stephan Vanfleteren

Fototentoonstelling Stephan Vanfleteren in de Kunsthal door REDACTIE 18/10/18 2 min foto: © Stephan Vanfleteren - 2. Gilmar Corriera, Porto Alegre, São Tomé and Príncipe young surfer/student, 2016 – 2018 De Kunsthal Rotterdam presenteert met trots dit najaar de fototentoonstelling Surf Tribe. De Belgische fotograaf Stephan Vanfleteren (Kortrijk,1969) legt in zijn gelijknamige recente project een cultuur bloot waarin ...

Lees meer