Portfolio van leden

Hub Driessen

 

Lid van Optika sinds 2004
Zolang ik weet heb ik een fototoestel gehad. Mijn eerste toestel was een Agfa Clack die alleen voor familie-kiekjes en vakantiefoto’s werd gebruikt.
In 1984 kreeg ik van mijn vrouw een spiegelreflex die ik nog steeds heb. Ik heb hiermee hoofdzakelijk dia’s gemaakt van tuinen, bloemen en planten. Deze dia’s gebruikte ik voor mijn diverse lezingen over tuinplanten en bloemenborders.
In 2003 kreeg ik mijn eerste digitale camera (de Nikon Coolpix 4500) en in 2004 werd ik lid van Optika. En toen is eigenlijk mijn liefde voor de fotografie pas goed begonnen.
Inmiddels ben ik twee digitale spiegelreflex camera’s verder en ik verwacht dat mijn Nikon D700 voorlopig wel mijn laatste camera zal zijn.
Gezien mijn eerdere liefde voor tuinen, bloemen en planten zal het geen verwondering wekken dat mijn voorkeur in fotografie nog altijd uitgaat naar natuur, landschappen en bloemen

Hub Driessen

 

 

 

joomla analytics

News image

Apple iPhone foto's

        Apple exposeert de tien beste iPhone foto’s door REDACTIE 27/2/19 3 min Fotografen van over de hele wereld hebben hun beste foto’s ingestuurd voor de Shot on iPhone-fotowedstrijd. De tien winnende foto’s zijn binnenkort te bewonderen op billboards in diverse steden, in Apple Stores en op internet. Die zijn met verschillende iPhone-modellen gemaakt, variërend van iP...

Lees meer