Portfolio van leden

Henri vd Griendt

 

Ik ben geboren in Den Bosch in 1965, en startte al vroeg met fotografie. Mijn eerste echte camera was een Praktika MTL-5, en was zeer vereerd toen ik van mijn oom zijn Minolta X700 kreeg. Zonder dat hij een natuurtalent of bijzonder fotograaf was, bracht hij me de liefde bij van het beeld. Met hem regelmatig in de doka gewerkt.
Pas met de digitale revolutie werd het leerproces kort genoeg, en het innerlijk vuur laaide op. De camera is niet meer van mijn zijde geweken.
Ik ben de vaste fotograaf van het plaatselijk theater, en heb al een aantal artiesten gefotografeerd. Mensen fotograferen trekt me dan ook het meest. Zij het bij optredens, zij het in mijn thuisstudio, of gewoon op straat: ik wil met anderen de schoonheid delen die ik zag. Ik beperk me daarbij niet tot portretten alleen: dieren, architectuur, straatfotografie…, als u mijn eigen website bezoekt (www.henrivandegriendt.exto.nl) ziet u dat ik probeer altijd mijn camera bij me te hebben.
Ik geniet enorm van fotografie, en wil dat graag met u delen.
Henri vd Griendt

 

 

 

joomla analytics

News image

Fotofestival Naarden 2019

        Dutch Masters & Marvelous Misfits (FotoFestival Naarden 2019) Fotograaf Koos Breukel en fotohistoricus en auteur Hedy van Erp zijn de curatoren van de zestiende editie van het FotoFestival Naarden. Het thema Dutch Masters & Marvelous Misfits is gekozen om het buitenbeentje mee te laten tellen. Dertig jaar geleden vond het eerste Fo...

Lees meer