Fotografen
Martin Janssen geselecteerd voor Foto Nationaal 2018 PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door Roos Knijnenburg   
zondag, 16 september 2018 00:00

MARTIN JANSSEN GESELECTEERD VOOR FOTO NATIONAAL 2018

Op zaterdag 25 augustus is de jury bestaande uit Veronique Jansen, Loek van Vliet en Katharina Polhmann onder leiding van de voorzitter Fotobond Oege Lam in Rijen bijeen geweest.

Maar liefst 159 series van 5 foto’s moeten worden bekeken en beoordeeld. Een lastige taak als er zoveel series met diverse onderwerpen op de tafels liggen. Toch is het de commissie gelukt om het werk van 13 fotografen te selecteren.

En de geselecteerden zijn in willekeurige volgorde:

Thalita Hoppe, Pieter Geijsendorpher, Theo Mastenbroek, Anton Verbeek, Martin Janssen, Simon Klein, Rob Langhorst, Rob Driessen, Harrie Houben, Els Tijssen, Herman Roes, Colette Lukassen en Hans Heeres.

De jury zag heel veel inzendingen voorbij komen waarbij de opmerking gemaakt werd: wat een waardevolle / bijzondere / opmerkelijk / opvallende inzending. Deze series waren dus de moeite dubbel en dwars waard en de jury wil deze inzenders dan ook graag met namen noemen. En die namen zijn: Marcel van Balken, Peter Willemse, Joty Biegel, Jacqueline Bijnen, Jan Leendert Kindermans en Sylvia Bökkerink.

De Fotobond wil alle winnaars van harte feliciteren met het behalen van dit resultaat.

Graag nodig ik iedereen uit om op zondag 7 oktober aanstaande de opening bij te wonen van de expositie van de werk van de 13 geselecteerde in het gemeentehuis van Beek LB.

 

Binnenkort vermelden wij de exacte openingstijden en dagen.


Frans Albers
Coördinator Foto Nationaal 2018


Laatst aangepast op zondag, 16 september 2018 18:04
 
Martin Janssen eerste prijs Foto Regionaal! PDF Afdrukken E-mail
Geschreven door RK   
vrijdag, 28 april 2017 06:50

 

Eerste prijs voor de fotoserie van Martin Janssen!

Als voorloper op de landelijke wedstrijd Foto-Nationaal organiseerde Rayon Noord Brabant-Oost van de Fotobond de fotowedstrijd Foto-Regionaal. Er werden 28 series ingediend. De serie van Martin Janssen werd de winnaar ! Het commentaar van de jury was lovend: professioneel werd de serie genoemd.

Laatst aangepast op vrijdag, 28 april 2017 08:33
 


joomla analytics