Even voorstellen.... 
Fotoclub Optika

Aangesloten bij:

fotobondlogo.png

Al sinds november 1976...…..
 

Optika is een fotoclub voor amateurfotografen van alle leeftijden.

De leden komen twee keer in de maand op dinsdagavond bij elkaar in het clubhuis op het terrein van SV Deurne. De ene keer bespreken we elkaars foto's die we op een groot tv-scherm tonen, de andere keer speciale onderwerpen die ons helpen om onze fototechniek en het bewerken van foto's te verbeteren. Op die manier helpen we elkaar om betere fotografen te worden, in een uiterst informele en gezellige sfeer.

In de loop van het jaar organiseren we ook diverse bijzondere activiteiten, zoals het dauwtrappen, een fotografiecafé, een bespreking door een mysteryguest en een clubuitje.

Verder zijn we aangesloten bij de Fotobond, het Nederlands Centrum voor Vrijetijdsfotografie (https://fotobond.nl), en nemen we ook deel aan de jaarlijkse Bondsfoto-wedstrijd voor clubs.

De leden worden uitgenodigd om aan de bijzondere activiteiten deel te nemen, maar zijn daartoe op geen enkele manier verplicht. Een hobby moet vooral plezier geven.

Op dit moment is er ruimte voor een aantal nieuwe leden. Wie belangstelling heeft om lid te worden kan daarvoor bij het bestuur terecht (zie de pagina "contact").

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.