top of page
 Even voorstellen.... 
Fotoclub Optika

Al sinds november 1976...…..
 

Aangesloten bij:

fotobondlogo.png

Optika is een fotoclub voor amateur-fotografen van alle leeftijden.

De leden komen twee keer in de maand op dinsdagavond bij elkaar in het clubhuis op het terrein van SV Deurne. De ene keer bespreken we elkaars foto's die we op een groot tv-scherm tonen, de andere keer speciale onderwerpen die ons helpen om onze fototechniek en het bewerken van foto's te verbeteren. Op die manier helpen we elkaar om betere fotografen te worden, in een uiterst informele en gezellige sfeer.

Daarnaast organiseren we ook diverse bijzondere activiteiten, bijvoorbeeld dauwtrappen, een fotografiecafé, een bespreking door een mystery-guest of een clubuitje.

We zijn aangesloten bij de Fotobond en nemen we ook deel aan de jaarlijkse Bondsfoto-wedstrijd voor clubs.

De leden worden uitgenodigd om aan de bijzondere activiteiten deel te nemen, maar zijn daartoe op geen enkele manier verplicht. Een hobby moet vooral plezier geven.

Op dit moment is er ruimte voor een aantal nieuwe leden. Wie belangstelling heeft om lid te worden kan daarvoor bij het bestuur terecht op de pagina "contact" . 

Belangstellenden zijn welkom om vrijblijvend een 3-tal clubavonden te bezoeken. Daarna kan men eventueel besluiten lid te worden. 

Om geen valse hoop te wekken, is het goed om u extra te wijzen op het feit dat fotoclub Optika géén fotocursussen geeft. Wij gaan ervan uit dat u de basis beginselen van de fotografie beheerst. Termen als “sluitertijd”, “diafragma” en “scherptediepte” mogen geen vraagtekens oproepen.

Techniek zal tijdens clubavonden zeker aan de orde komen, maar is niet de leidraad. Beeldinhoud en compositie daarentegen veel meer.    

bottom of page