top of page
de Fotobond
 Aangesloten bij.... 

Alle leden van Fotoclub Optika zijn automatisch lid van de Fotobond en kunnen uit hoofde daarvan gebruik maken van de mogelijkheden van de Fotobond. Dat betreft zowel deelname aan activiteiten en wedstrijden, als interessante aanbiedingen voor allerlei artikelen die amateurfotografen kunnen gebruiken (zie website Fotobond). 

 

Bondsfotowedstrijd voor fotoclubs.

Optika neemt bijna elk jaar deel aan de Bondsfotowedstrijd voor verenigingen. Bij deze wedstrijd kan elke vereniging 10 foto’s insturen van tenminste 5 leden. De foto's van de afgelopen jaren zijn te zien op de afzonderlijke pagina voor de Bondsfotowedstrijd

 

Individuele wedstrijden.

Behalve de jaarlijkse wedstrijden voor clubs organiseert de Fotobond ook tal van wedstrijden voor individuele fotografen, zoals Foto Individueel, Foto Online, Foto Regionaal/Nationaal en Audiovisueel Online. Foto’s van onze leden die bij een van die wedstrijden in de prijzen zijn gevallen hebben we verzameld op de pagina Eregalerij.

In the Picture.

Je kunt als lid van Optika ook wekelijks foto’s insturen voor ‘In the Picture’. Dit is geen wedstrijd, maar een mogelijkheid om creatief te blijven fotograferen met steeds wisselende onderwerpen. Wekelijks worden ingezonden foto’s beoordeeld door steeds een ander persoon en de beste 5 foto’s worden gepubliceerd via de mailing van de Fotobond. Voor de uitverkoren inzendingen van onze leden verwijzen we naar de afzonderlijke pagina voor In the Picture.

bottom of page